Я взагалі не дуже люблю всілякі супчики, але іноді хочеться чогось такого смачненького ріденького. І не так давно мене пригощали такою солянкою.. просто пальчики оближеш. Цікаво, чи складно таке готувати, ніколи не доводилося це робити?
Солянка — то взагалі окрема культура. Якщо чесно, вона виглядає страшніше, ніж є насправді. Багато хто думає, що це якесь «рагу-хардкор», де потрібно 10 видів м’яса й пів дня біля плити, але по факту там головне — баланс солоного, кислого й м’ясного. Тобто технологія проста, просто інгредієнтів більше, ніж у стандартного супу. Якщо розкласти по процесах, то все зводиться до трьох кроків: база (бульйон), м’ясна частина (копченості, яловичина, сервелат — що маєш), і фінішна кислинка (оливки, лимон, томат). От і весь «складний рецепт». Єдине попередження: не економити на копченостях, бо саме вони дають той характерний смак. До речі, можеш глянути гарний покроковий рецепт тут https://myastoriya.com.ua/ua/blog/recipe/solyanka-zbirka-smaku/ дуже доступно пояснено, а ще в цьому магазині ти можеш одразу купити всі копченості для твого неперевершеного супчику. Так що солянка — взагалі не страшно. Один раз спробуєш — і потім будеш робити на автоматі.