Адвокат в Києві

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Karates, 19 Август 2021.

  1. Karates

    Karates Гуру

    Доброго дня! Зіткнулись з проблемою незаконного арешту мого єдиного сина, про яке навіть ЗМІ змовчують. Вирішила звернутися до Європейського суду з прав людини. Хтось знає, якому адвокату можна сміливо довірити цю справу, я не маю юридичної освіти і до того ж в повному відчаї. Буду дуже вдячна за рекомендацію!
     
  2. Stext

    Stext Гуру

    Добрго дня! Знаю як це не мати сил і уміння розбиратися в юридичній тяганині, тому мені допоміг адвокат Київ , якому вік вдячний буду і тільки юридичній компанії Esquires довірятиму, він саме там працює. Так от, саме Олександр Шкелебей грамотно оформив звернення до Європейського суду, безкомпромісний і впевнений в собі фахівець зумів відстояти моє ім'я та моєї родини перед всією європейською спільнотою, що заслуговує на повагу та визнання. Дуже Вам рекомендую, не витрачайте дорогоцінного часу, в судових справах він теж має свої обмеження, і звертайтеся до справжніх профі.
     
  3. Massta

    Massta Гуру

    Мене цікавить адвокат з ДТП, до кого краще звернутися у Києві?
     
  4. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Взагалі спеціалістів досить багато. Мені подобається цей адвокат по дтп у Києві https://advokatkiev.top/ua/ ви можете сміливо до нього звернутися за консультацією, розбере ваш випадок, дасть поради. Допомагав неодноразово мені у справах, дуже задоволений його роботою, професіонал.
     

Поделиться этой страницей