Автоцивілка не в офісі

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 22 Апрель 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Чи треба їхати в офіс страхової щоб оформити автоцивілку? Бо я хочу мати паперовий варіант.

2. KisKis

KisKis Гуру

Ні, зараз їхати в офіс страхової зовсім не обов’язково. Більшість компаній давно перейшли на онлайн-формат, і це дійсно зручно: заходиш на сайт, вводиш дані про авто, обираєш компанію, оплачуєш — і поліс одразу приходить тобі на пошту. Але якщо ти хочеш мати паперовий варіант, це теж не проблема. Його можна або роздрукувати самостійно (електронний поліс має таку ж юридичну силу), або при замовленні обрати доставку звичайною поштою. Деякі сервіси навіть пропонують надіслати поліс з підписом і печаткою, якщо тобі так спокійніше.

Раніше мені здавалось, що без особистого візиту все несерйозно. Але тепер розумію, що цифрові сервіси працюють не гірше. А ще при онлайн-оформленні можна легко порівняти різні пропозиції, побачити, які умови, які знижки, і не робити вибір наосліп. Якщо цікавить детальніше, як усе відбувається — ось гарна інструкція, де розписано як оформляється автоцивілка в Україні онлайн там по кроках, без зайвої теорії, і точно стане в нагоді, якщо оформлюєш вперше.

Поделиться этой страницей