Це ок, що рожевий джин пахне сильніше за звичайний, чи я якийсь не той взяв?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Mekino, 13 Ноябрь 2025.

1. Mekino

Mekino Гуру

Форумчани, порадьте, де купити рожевий джин, щоб не натрапити на підробку. Брав якось на великому сайті, а там просто вода з ароматизатором. Навіть колір був якийсь не натуральний. Хочу знайти нормальний магазин, де товар справді оригінальний, не з гаражного розливу.

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Мала подібну проблему. Підробок зараз море, особливо на рожевий джин, бо виглядає гарно. Тепер перевіряю не тільки сайт, а й хто постачальник. Якщо не вказано офіційного імпортера, то все прощавай. І ще звертаю увагу на ціну. Якщо підозріло дешева, значить точно щось не так.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Можу сказати з досвіду: справжній рожевий джин має легкий запах ягід, але не повинен бути схожий на сироп. Якщо аромат надто солодкий або спиртовий, це не оригінал. Багато хто купує на маркетплейсах і дивується потім. А треба дивитись, щоб на сайті були фото пляшки з усіх боків, дата розливу, акциз і контакти виробника. Інакше ніякої гарантії немає.

4. Massta

Massta Гуру

Я вже давно вирішила для себе замовляю тільки https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kolir=rozhevyi-3 тут, в магазині справді перевірений алкоголь. Рожевий джин приходить ідеально упакований, аромат ягідний, м’який, не штучний. Колір природний, без цього фломастерного відтінку. Брала вже тричі усе стабільно. У них видно, що товар не залежується: партії постійно оновлюються, акцизи нові, пляшки чисті.
    Ще подобається, що немає зайвих дзвінків просто замовив, оплатив і отримав. Доставка швидка, пакування надійне, навіть при кур’єрській доставці нічого не пошкоджується. Для мене це зараз найнадійніше місце. Раджу почати з них, бо різницю у якості відчуваєш одразу аромат, смак і вигляд пляшки зовсім інші, ніж у сумнівних сайтів.

Поделиться этой страницей