Цікавить, чи дійсно Bob Snail вважається кориснішим за звичайні цукерки чи мармелад. Часто бачу їх у магазинах, написано, що без цукру, без барвників, без глютену, але не можу зрозуміти, чи це просто гарна реклама чи справжня користь. Дитина любить солодке, тому хочеться знайти щось, що не шкодить здоров’ю, але при цьому залишається смачним. Чи є різниця для організму між такими фруктовими ласощами й класичними солодощами?
Я пробував і Bob Snail, і звичайний мармелад, тому можу поділитися спостереженнями. Склад у Bob Snail справді чистіший — це сушені фрукти та ягоди без доданого цукру, ароматизаторів і консервантів. За смаком вони не такі нудотно солодкі, бо солодкість походить лише від фруктів. Для дітей це кращий варіант, бо не провокує різкі стрибки цукру в крові. Крім того, вони не містять штучних барвників, тому менше шансів на алергію. Але це теж солодощі, тому не варто давати забагато — у всьому має бути міра.
Дуже корисно почути реальний досвід. Мене ще цікавить, чи подобається дітям смак, бо деякі фруктові перекуси бувають кислуватими або занадто щільними. І чи можна їх вважати повноцінною заміною звичних цукерок? У нас малий звик до солодкого, тому не знаю, чи сприйме він Bob Snail як «ласощі». І ще — як щодо зберігання? Чи не псуються швидко, бо я чув, що натуральні продукти мають короткий термін придатності.
Мої діти оцінили смак одразу, бо він нагадує натуральне фруктове пюре, тільки у формі ролику або смужки. Вони м’які, легко жуються, аромат приємний і природний. Це не така липка маса, як у звичайному мармеладі, тому зручніше давати навіть у дорогу. Солодкість відчутна, але не переборна, тому після перекусу не хочеться пити літри води. У складі лише яблука, груші, полуниця, іноді малина чи банан — без доданого цукру, лише фруктові природні цукри. Зберігаються добре, бо висушені, не потребують холодильника. І головне — після таких солодощів дитина не стає надто збудженою, як після шоколадних батончиків чи карамелей. Я замовляю дитяче печиво та солодощі Bob Snail в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/category/dytiache-pechyvo-i-solodoshchi/product_brand=bob-snail бо там великий вибір смаків і завжди свіжа продукція. На мій погляд, це чудовий спосіб дати дитині щось солодке, але при цьому максимально натуральне й без хімії.