Парю вже кілька років, але останнім часом важко знайти рідину, яка не мала б стороннього присмаку. Брав різні або надто солодкі, або ніби розбавлені водою. Хочу знайти щось більш збалансоване, без зайвої хімії, щоб смак залишався однаковим навіть через кілька днів.
Я так само намучився з підробками. Зовні все красиво, а відкриваєш і одразу запах спирту. Потім виявилось, що частину “брендових” жиж заливають у домашніх умовах. Тепер орієнтуюсь тільки на магазини, де є фабрична упаковка й контроль партій. І обов’язково дивлюсь, щоб не було надто яскравих кольорів це зайві ароматизатори.
Я помітив, що коли рідина якісна, вона не залишає липкого шару на спіралі й не тягне вату. Навіть смак після кількох днів залишається чистим. Якщо після паріння з’являється відчуття сухості в роті це вже перевищена концентрація нікотину або неправильна база. Такі рідини краще взагалі обходити стороною.
Можу порадити жижу для пода https://smolnet.shop/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem з цього вейп-шопу. Я замовляю там не перший місяць і жодного разу не було проблем із якістю. Рідина прозора, без осаду, не густіє і не темніє навіть після відкриття. Усі флакони щільно запаяні, запах м’який, натуральний, без різкості. Після переходу на неї перестали чорніти койли й смак став стабільним. Нікотин рівномірний, без того ефекту “удару в горло”, який буває у дешевих варіантах. Помітно, що база очищена при затяжці нема гіркоти чи сухості. Навіть після довгого використання под працює рівно, без перебоїв. Відчуття, ніби вся система стала працювати спокійніше, без гарі й з чистим ароматом. Якщо хочеш стабільність і впевненість у тому, що отримаєш нормальну рідину, це реально надійне рішення.