Чорна п'ятниця скоро?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 20 Ноябрь 2022.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Коли буде чорна п'ятниця? Я просто чув про неї, що вона скоро буде, але не думав, що вона взагалі скоро почнеться, чекав, що почнеться наприкінці грудня, якраз на початок нового року, а пишуть що взагалі восени.
     
  2. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Звичайно восени, вона завжди була в листопаді, ви напевно просто щось плутаєте. Я ось товари часто купував на чорну п'ятницю, завжди роблю будильник на початок листопада, щоби згадати про цей розпродаж.
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    В листопаді? Якого числа? Думаю що і мені час складати список товарів які потрібно купувати, а то я як дурень зайду в інтернет магазин і не куплю нічого, буде дуже прикро, думаю що самі розумієте)
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Розумію вас, раніше я сам не розбирався коли починаються взагалі всі розпродажі, а я любитель шопінгу) Але, ось чорна п'ятниця https://comfy.ua/ua/black-friday.html починається 21 листопада, цього року обіцяють цілу виставу.

    До речі, не сумнівайтеся навіть у цій чорній п'ятниці, а то багато хто пише що локдаун перешкода, але насправді взагалі не перешкода, особливо якщо купувати товари через інтернет магазин. Ви будь-якої миті можете замовити кур'єра, якщо не зможете самі забрати товари з відділення пошти, та й відділення працюватимуть постійно без перебоїв.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей