Цікавить ремонт бронедверей!

Тема в разделе "Совместные покупки", создана пользователем Mekino, 19 Ноябрь 2024.

1. Mekino

Mekino Гуру

Доброго дня! Зіткнувся з проблемою: бронедвері почали заїдати, з’явилися подряпини, і в цілому виглядають вже не дуже. Хочу знайти спеціалістів, які займаються ремонтом бронедверей. Хто стикався з таким, розкажіть, будь ласка, як все пройшло і на що варто звернути увагу при виборі майстрів?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Мої бронедвері теж почали заїдати, і я звернувся до майстра. Зазвичай це пов’язано із зсувом конструкції чи розширенням металу. Мені регулювали петлі та замінили ущільнювач. Раджу спочатку знайти тих, хто спеціалізується саме на бронедверях, бо їх важче ремонтувати, ніж звичайні.

3. Massta

Massta Гуру

Була схожа ситуація: подряпини і знос замків. Ремонт зайняв близько двох годин, замінили фурнітуру і підфарбували пошкоджені ділянки. Що важливо: уточнюйте, чи використовують вони фарбу, стійку до корозії, бо звичайна швидко облуплюється.

4. Lutikov

Lutikov Гуру

Я вже мав справу з ремонтом бронедверей. Звертався в компанію "Двері-сервіс", у мене двері якраз тієї броні, що хоч танком пробивай, але час взяв своє – замки барахлили, петлі просіли, і загалом виглядали не ахті.
    Майстри приїхали вже на наступний день, усе роздивились, підказали, що краще замінити, а що ремонтувати. Хлопці реально знають свою справу, зробили ремонт бронедверей https://dveri-service.com.ua/?lang=uk так, що тепер двері працюють м’якше, ніж нові. Золоті руки! Раджу, не думайте, а дзвоніть і замовляйте послугу, не пошкодуєте.

Поделиться этой страницей