Хто має досвід у вантажних перевезеннях по Україні та Європі? Шукаю надійну компанію для регулярної доставки товарів: важливо, щоб мали свій автопарк, розбиралися в міжнародній логістиці, були пунктуальними і не губили документи. Можливо, хтось вже співпрацює з кимось перевіреним? Цікавить співвідношення ціна-якість, ну і, звісно, прозора комунікація.
Розумію твої запити на всі 100%, бо сама пройшла через безліч логістичних "граблів", поки не знайшла надійного партнера. Можу від щирого серця порекомендувати Транспортну компанію Trans Level Logistic https://translevellogistic.com.ua/ . Працюємо з ними вже понад півтора року — жодного разу не було запізнення чи втрати вантажу. Вони мають власний автопарк, з водіями на постійному зв’язку, всі машини обладнані GPS, тому я завжди знаю, де знаходиться моя доставка. Особливо тішить їхній підхід до міжнародних перевезень — документи оформлюють швидко, чітко, допомагають навіть з митним оформленням. До того ж, ціни абсолютно адекватні, як для такого рівня сервісу. А ще — живі менеджери, не боти, які реально вирішують питання, а не перекидають з одного відділу на інший.
Компания Sea Way обеспечивает профессиональную услугу в таком направлении, как доставка грузов из Шри Ланки в Украину, предлагая полный спектр услуг — от организации транспортировки до таможенного оформления и доставки до конечного получателя. Благодаря многолетнему опыту и надежным партнерам, процесс перевозки проходит быстро и безопасно, а клиенты получают прозрачные условия и гарантии сохранности своих товаров на всех этапах.