Привіт! Планую встановити датчики вологості в будинку, бо іноді стає надто сиро. Але я не дуже розумію, які саме сенсори краще і як їх налаштувати, щоб реально відчувалося покращення. Хтось вже пробував і може ділитися досвідом?
Використання датчиків вологості від Вентс стало для мене справжнім відкриттям, адже я давно шукала точний та надійний пристрій для контролю мікроклімату вдома. Їхні датчики вологості https://vents.ua/catalog/ahu-sensors/ швидко реагують на зміни вологості, що дозволяє уникати появи конденсату або зайвої сухості повітря. Особливо мені сподобалося, що вони підтримують інтеграцію з системою «розумного дому», і можна дистанційно відслідковувати показники через смартфон. Пристрій виготовлений з високоякісних матеріалів, тому виглядає сучасно та естетично, а сертифікати підтверджують його безпечність і надійність. Також важливо, що датчики Вентс енергоефективні і працюють тривалий час без заміни батарейок, що дуже зручно. Я відчула, наскільки комфортніше стало дихати у приміщенні після встановлення цих датчиків, і тепер можу впевнено контролювати здоровий мікроклімат для себе і родини. Мені приємно, що компанія Вентс дбає не лише про технічну сторону, але й про реальний комфорт користувача.
Резистивні датчики вологості, також відомі як гігрометри, працюють шляхом вимірювання змін електричного опору матеріалу у відповідь на зміни вологості.