Де купити сольові рідини у флаконах 10 мл?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Koilana, 21 Июнь 2025.

1. Koilana

Koilana Гуру

Доброго вечора! Часто мотаюся поїздами й хочу щось компактне, щоб вистачало на всю дорогу. Порадьте, де купити сольові рідини у флаконах 10 мл з адекватним нікотином (20 мг), бажано нейтральні тютюнові смаки без різких ароматизаторів. Потрібен перевірений продавець, який пакує так, щоб пляшки не вибухали від перепаду температур.

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Брав подібний об’єм для відряджень. Головне — щільна пінна прокладка всередині коробки. Якщо менеджер каже «флакон кидатимемо просто в пакет», одразу до побачення. У чесних компаніях навіть кладуть силікагель, щоб при нагріві не здувало кришки.

3. Massta

Massta Гуру

Також їжджу поїздами. Перевіряю продавця за принципом «накладений платіж + огляд». Коли дають можливість відкрити коробку на відділенні, можна одразу відкинути здуті або протіклі. Нормальні продавці не заперечують, бо впевнені в упаковці.

4. Mekino

Mekino Гуру

Слухай, як ти тільки починаєш парити на POD-системі — не ведись на ті магазини, де «ультра-смачні» сольові по 100 гривень. Це шлак. Я вже мав досвід: спалив катридж за добу і плювався хімією. Потім знайомий порекомендував BAMBUK, каже – вони свої рідини перевіряють, самі тестять, перш ніж на продаж виставити. Зайшов на сайт, подивився – вибір пристойний, сортувати зручно, є відгуки.
    Замовив набір з трьох різних смаків — щоб потестити. Прийшло все швидко, гарно запаковане, і реально – без сюрпризів. Один смак не зайшов — написав їм, вони без зайвих питань порадили чим можна замінити наступного разу. Це я розумію — сервіс по-людськи. Тепер постійно у них беру і вам раджу купити жижу https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ саме у них, якість вам сподобається 100%.

Поделиться этой страницей