Доброго вечора! Часто мотаюся поїздами й хочу щось компактне, щоб вистачало на всю дорогу. Порадьте, де купити сольові рідини у флаконах 10 мл з адекватним нікотином (20 мг), бажано нейтральні тютюнові смаки без різких ароматизаторів. Потрібен перевірений продавець, який пакує так, щоб пляшки не вибухали від перепаду температур.
Брав подібний об’єм для відряджень. Головне — щільна пінна прокладка всередині коробки. Якщо менеджер каже «флакон кидатимемо просто в пакет», одразу до побачення. У чесних компаніях навіть кладуть силікагель, щоб при нагріві не здувало кришки.
Також їжджу поїздами. Перевіряю продавця за принципом «накладений платіж + огляд». Коли дають можливість відкрити коробку на відділенні, можна одразу відкинути здуті або протіклі. Нормальні продавці не заперечують, бо впевнені в упаковці.
Слухай, як ти тільки починаєш парити на POD-системі — не ведись на ті магазини, де «ультра-смачні» сольові по 100 гривень. Це шлак. Я вже мав досвід: спалив катридж за добу і плювався хімією. Потім знайомий порекомендував BAMBUK, каже – вони свої рідини перевіряють, самі тестять, перш ніж на продаж виставити. Зайшов на сайт, подивився – вибір пристойний, сортувати зручно, є відгуки. Замовив набір з трьох різних смаків — щоб потестити. Прийшло все швидко, гарно запаковане, і реально – без сюрпризів. Один смак не зайшов — написав їм, вони без зайвих питань порадили чим можна замінити наступного разу. Це я розумію — сервіс по-людськи. Тепер постійно у них беру і вам раджу купити жижу https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ саме у них, якість вам сподобається 100%.