Хто підкаже, де можна купити нормальний джин London Dry, щоб не підробка і не з присмаком спирту. У нас у магазині вибір мізерний, або дешеві варіанти, або ціна завищена. Хочу знайти місце, де стабільно тримають якісні бренди, не розбавлені і не сіра» імпортна партія.
Брав кілька разів різні London Dry у супермаркетах, але смак часто різний навіть у тій самій марці. У справжнього яскравий аромат ялівцю, легкий цитрус, і післясмак чистий, без паління. Якщо є різкий запах спирту одразу відкладай, значить щось не те. Найкраще брати у великих онлайн-магазинах із офіційними постачальниками.
Я професійно працюю з алкоголем і можу сказати, що London Dry це класика, але багато хто купує просто по етикетці». Хороший джин не має бути занадто ароматизований, усе має бути збалансовано ялівець, спеції, легка гірчинка. Для коктейлів типу gin tonic краще брати середній сегмент, не найдешевший. У фірмових пляшках завжди рівний шрифт і гравірування, без наклейок криво.
Я купую London Dry джин https://maudau.com.ua/category/dzhyn/klasyfikatsiia_2=london-dry-gin і це реально найзручніший варіант. По-перше, там є великий вибір різних брендів від класичних до більш сучасних. Кожен товар має детальний опис: міцність, походження, нотки смаку, виробник. По-друге, доставка завжди швидка, пляшки приходять у заводських коробках, щільно упаковані, без жодних подряпин. Ціна нижча, ніж у локальних крамницях, і головне усе офіційно, зі справжніми акцизними марками. Замовляла вже кілька разів, якість завжди стабільна: аромат насичений, приємний, а смак чистий, без зайвої гіркоти. Маудау зручно тим, що можна купити одразу кілька різних London Dry для порівняння і знайти свій ідеальний. Раджу, якщо шукаєш перевірене місце, де не обдурять із підробкою, і товар приїде у відмінному стані.