Підкажіть будь ласка, де можна подивитись відгуки на компанію Na5ku? Бо треба замовити реферат, але не знаю чи варто саме співпрацювати з цим сервісом. Всі так радять, але в інтернеті понятне діло що це можуть боти якісь радити.
А де взагалі почули про цю компанію? Десь вичитали з відгуками чи просто ось знайшли по якимось чуткам? Я ось просто нещодавно щось чула про цю компанію, але точно не пам'ятаю чи подобалось обслуговування в них у людей. Зі сторони подивилась, наче так як зроблена їх сторінка прям професіонально і портфоліо здається є.
Ну дивіться, по перше в гуглі про реферати тільки вони є, ну перші по запросам так точно. На деяких інших форумах також їх часто згадують. Кажуть що реферати, контрольні роботи і курсові вони роблять на клас і прям всім все подобається. Виглядає дуже рекламно, можливо вони про себе самі все це пишуть, щоб заманювати людей як клієнтів.
Взагалі в них дуже високий рейтинг на різноманітних майданчиках де оцінуються подібні сервіси. Наприклад ви можете подивитись відгуки на Na5ku https://studentguide.com.ua/uk/na5ku-com-ua/ в цьому сервісі Studentguide, там також багато оцінок і середня оцінка це 4.8 бали. Я вважаю що це цілком нормальна компанія. Щодо того що їх часто згадують на різноманітних форумах і дуже хвалять, я вважаю що це тільки їм в плюс. Просто так їх би не згадували в різних місцях, а так вони отримують позитивні відгуки и коментарі будь де, таким чином їх просувають їх клієнти.