Де подивитись відгуки на компанію Na5ku?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 28 Август 2024.

1. Lutikov

Lutikov Гуру

Підкажіть будь ласка, де можна подивитись відгуки на компанію Na5ku? Бо треба замовити реферат, але не знаю чи варто саме співпрацювати з цим сервісом. Всі так радять, але в інтернеті понятне діло що це можуть боти якісь радити.

2. Massta

Massta Гуру

А де взагалі почули про цю компанію? Десь вичитали з відгуками чи просто ось знайшли по якимось чуткам? Я ось просто нещодавно щось чула про цю компанію, але точно не пам'ятаю чи подобалось обслуговування в них у людей. Зі сторони подивилась, наче так як зроблена їх сторінка прям професіонально і портфоліо здається є.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Ну дивіться, по перше в гуглі про реферати тільки вони є, ну перші по запросам так точно. На деяких інших форумах також їх часто згадують. Кажуть що реферати, контрольні роботи і курсові вони роблять на клас і прям всім все подобається. Виглядає дуже рекламно, можливо вони про себе самі все це пишуть, щоб заманювати людей як клієнтів.

4. Grigori88

Grigori88 Гуру

Взагалі в них дуже високий рейтинг на різноманітних майданчиках де оцінуються подібні сервіси. Наприклад ви можете подивитись відгуки на Na5ku https://studentguide.com.ua/uk/na5ku-com-ua/ в цьому сервісі Studentguide, там також багато оцінок і середня оцінка це 4.8 бали. Я вважаю що це цілком нормальна компанія.

Щодо того що їх часто згадують на різноманітних форумах і дуже хвалять, я вважаю що це тільки їм в плюс. Просто так їх би не згадували в різних місцях, а так вони отримують позитивні відгуки и коментарі будь де, таким чином їх просувають їх клієнти.

Поделиться этой страницей