Де шукати фахівців з вентиляції для дому

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Koilana, 24 Август 2025.

1. Koilana

Koilana Гуру

Добрий день! Хочу встановити нову вентиляційну систему в будинку, але сам не дуже розуміюся на цьому. Хочу звернутися до фахівців, які реально знаються на справі, а не просто щось «під шумок» встановлять. Може, хтось може підказати перевірені варіанти або компанії, де працюють чесні майстри? Буду дуже вдячний за конкретні контакти або досвід!

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

У нашому приватному будинку постійно стикалися з проблемою свіжого повітря: взимку холодно, а влітку спека. Vento Expert став справжньою знахідкою для вентиляції у приватному будинку https://vento.expert/prymusova-ventyliatsiia-shcho-tse-iak-pratsiuie-ta-de-vykorystovuietsia/ він працює у реверсивному режимі, і тепле повітря віддає тепло рекуператору, а свіже вуличне надходить вже комфортної температури. Влітку відбувається зворотній процес – в будинку завжди прохолодно, навіть коли на вулиці спека. Крім економії на опаленні та кондиціонуванні, ми помітили, що повітря чистіше і більш свіжим. Дуже зручно, що він автоматично регулює напрямок повітря. Для нас це стало справжнім полегшенням у побуті, адже тепер будинок дихає разом з нами.

Поделиться этой страницей