Привіт всім! У моєї бабусі пам'ятник втратив свій зовнішній вигляд й навіть є тріщина, хочу замінити його на мармуровий пам'ятник. Порадьте мені ритуальну службу, яка виготовляє та встановлює такі пам'ятники в Києві.
Раніше пам'ятники робили чесно кажучи не дуже якісно, і виглядали вони приблизно всі однаково. Мої батьки також замінювали пам'ятники бабусі та дідусю на мармурові та вони виглядають та і по міцності більш кращі.
Ось і бабусі встановлювали пам'ятник понад 10 років тому, але ми надіялись що він довше прослужить. Підкажи, будь ласка, в якій ритуальній службі твої батьки замовляли мармурові пам'ятники? Завчасно вдячний!
Замовляли батьки мармурові пам'ятники https://www.prjadko.kiev.ua/ua/pamiatnyky/pamiatnyky-z-marmuru.html в ритуальній службі "ПП Прядко", вони вже багато років виготовляють пам'ятники, та надають всі можливі ритуальні послуги. Вони виконують всі роботи зі створення та встановлення пам'ятників, та обов'язково надають гарантії на кожен виріб. Термін гарантії на мармуровий пам'ятник – 10 років. Також доставлення та встановлення, здійснюється ритуальною службою. Є великий вибір готових дизайнів пам'ятників, а також можна замовити індивідуальний з потрібними надписами.