Де взяти кредит без довідки про доходи?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Grigori88, 19 Июль 2025.

1. Grigori88

Grigori88 Гуру

Чи реально взагалі взяти кредит без довідки про доходи, якщо хочу купити якісний та місткий письмовий стіл для роботи вдома, з висувними ящиками та тумбою під документи, бажано з масиву дерева або хоча б зі шпоном, бо не хочу економити на якості, а коштів наразі не вистачає?

2. Lutikov

Lutikov Гуру

Брав кредит без довідки про доходи, коли купував собі великий кутовий диван для вітальні, бо старий вже розсипався. Заявку подавав онлайн, гроші на картку прийшли швидко, все пройшло без дзвінків. З документів тільки паспорт та код.

3. Grigori88

Grigori88 Гуру

Добре, що ви написали про це, бо я теж свого часу шукав, де оформити кредит без довідки про доходи саме на меблі для домашнього офісу. Спочатку пробував через банк, але там вимагали купу паперів, тому звернувся до альтернативних сервісів. Швидше й простіше вийшло через онлайн-форму, але не скрізь умови були зрозумілими, тому теж цікавить, куди краще звертатися, щоби було без прихованих комісій і з реальною ставкою, без обману.

4. Lutikov

Lutikov Гуру

У мене ситуація була дуже схожа, потрібно було придбати нову шафу-купе, бо попередня не витримала чергового переїзду. У зв'язку з тим, що офіційно не працюю, звернувся саме до сервісу, де не потрібна довідка про доходи. Оформив усе буквально за пів години: заповнив анкету, надіслав фото паспорта і коду і вже за кілька годин мав гроші на картці. Щомісячні платежі були цілком підйомні, графік зрозумілий, без додаткових прихованих платежів. До речі, обирав серед кількох варіантів і зупинився для отримання кредита без довідки про доходи на https://moneyveo.ua/uk/--credit-bez-spravok/ бо там усе максимально прозоро, і якщо платити вчасно, то немає жодних проблем.

Поделиться этой страницей