Де взяти нормальну рідину для пода?

Тема в разделе "О работе форума", создана пользователем Mekino, 3 Ноябрь 2025.

1. Mekino

Mekino Гуру

Хтось може порадити, де взяти нормальну рідину для пода? Уже кілька разів брав у різних місцях, і постійно щось не те: то рідина надто густа й тече через кілька днів, то смак штучний, як пластик. Хочу стабільну якість, щоб не псувались картриджі й не зникав аромат після трьох заправок.

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Тут головне не гнатися за ціною й не брати перше, що трапиться. Часто у дешевих варіантах не дотримуються пропорцій VG/PG, через що под або захлинається, або віддає гаром. Я зараз купую тільки в тих магазинах, де чітко вказують склад і дату виготовлення. Якщо бачиш, що рідина каламутна або має осад одразу в смітник.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Мене колись теж дістали ці перепади якості. З часом зрозумів, що навіть гарна рідина може псуватись, якщо зберігали її на сонці. Плюс не варто брати надто солодкі смаки, особливо десерти вони швидко спалюють спіраль. Найкраще працює щось нейтральне або легке фруктове, без цукрових підсилювачів. І ще завжди дивіться, щоб пробка була щільно закрита, бо рідина легко вбирає запахи.

4. Koilana

Koilana Гуру

Замовляю жижу для пода https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ бо там можна одразу підібрати пропорцію під конкретний под і міцність, яка не душить при затяжці. У мене под з дрібною спіраллю, тому важливо, щоб в’язкість була середньою, і саме там вдалось знайти оптимальну формулу без експериментів. Упаковка герметична, запах не вивітрюється навіть після кількох тижнів.
    До речі, якщо хтось часто міняє смаки, рекомендую брати окремі флакони по 10–15 мл і не змішувати аромати в одному баку це сильно впливає на смак. А ще звертайте увагу на колір рідини: якщо надто темна, значить, ароматизатор з надлишком підсолоджувача, і він заб’є койл дуже швидко. Я перевіряв на різних моделях стабільно працює саме та рідина, де баланс без надмірної густоти та мінімум домішок.

Поделиться этой страницей