Планую незабаром їхати за кордон на власному авто, і мені потрібна відповідна страховка. Чув, що без цього документа можуть виникнути проблеми на кордоні та навіть штрафи. Хотів би розібратися, як правильно її оформити, щоб усе було законно й без переплат. Можливо, є перевірені місця, де можна зробити це швидко й без зайвих клопотів?
Особисто оформлював страховку перед поїздкою в Європу й можу сказати, що це дійсно важлива річ. Без неї вас просто можуть не пропустити або виникнуть труднощі при перетині кордону. Дуже зручно, що зараз можна замовити все онлайн без необхідності їхати до офісу, витрачати час на черги та заповнення паперів вручну.
Дійсно, без оформленої страховки виїжджати за кордон ризиковано. Сам нещодавно стикався із ситуацією, коли прикордонники прискіпливо перевіряли всі документи. Добре, що заздалегідь подбав про це питання. Замовлення онлайн – це чудовий варіант, особливо коли можна уникнути зайвих витрат і затримок.
Повністю підтримую! Я собі робив Зелену карту за допомогою страхового брокера Green Travel https://greentravel.ua/ua/zelenaya-karta-v-evropu/ Це дійсно зручно, адже можна оформити все дистанційно та отримати документ без очікувань і зайвих витрат. Європейські країни входять до учасників системи Green Card, згідно з якою для виїзду на їхню територію необхідний поліс обов’язкового автострахування. Тому краще не ризикувати, а подбати про страховку заздалегідь. Особисто перевірив – сервіс якісний, швидкий і без підводних каменів.