Де знайти перевірену інформацію про крауд-посилання: поради з особистого досвіду та корисний блог

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 11 Октябрь 2025 в 21:34.

1. Massta

Massta Гуру

Де можна знайти якісну, достовірну інформацію про крауд-ссилки для покращення позицій сайту? Хочу спочатку розібратись у темі, може є якийсь блог чи статті, де все пояснюють просто і без води. Планую потім замовити крауд-посилання для власного ресурсу, але хочу розуміти, що саме працює.

2. Koilana

Koilana Гуру

Я колись мала ті самі питання і натрапила на дуже корисний розділ блогу на сайті https://kraudd.zzz.com.ua/blog.html Там пояснюють, як саме крауд-посилання впливають на SEO, як уникати спаму і як правильно підбирати майданчики. Мені особливо сподобалась стаття про різницю між ручним і автоматичним розміщенням після неї зрозуміла, чому краще платити за якість. У них також є приклади готових кампаній і поради, як оцінювати ефективність за посилальним профілем. Якщо плануєш замовляти послугу, цей блог гарний старт, щоб не витрачати гроші дарма.

Поделиться этой страницей