Домашний текстиль

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем monroestahr, 27 Сентябрь 2019.

  1. monroestahr

    monroestahr Гуру

    Настоятельно рекомендую обратить внимание на этот магазин mirson.com.ua/ если нуждаетесь в покупке качественного текстиля.
     
  2. Щавелька

    Щавелька Гуру

    А детский текстиль там естьь ? Мне надо бодики там купить
     
  3. Vikusia

    Vikusia Гуру

    И нам нужен.
     
  4. Мне кажется, что вам стоит рассмотреть вариант покупки человечков для новорожденных https://domtextile.net/chelovechki-dlya-novorozhdennykh . Мне очень нравится этот интернет магазин, тут просто огромный ассортимент , всегда есть возможность купить то, что вам точно нужно и точно пригодится по самым выгодным ценам. Да и классно, что тут можно спокойно весь домашний текстиль купить.
     
  5. amaksimova

    amaksimova Гуру

    Еще есть хороший магазин с постельным https://kazkoviyson.com.ua/postilna-bilizna/ Очень хорошие комплекты и не дорого, даже есть наволочки из трикотажа на резинке - идеальный вариант для детских кроваток, чтобы не сползали простыни.
     
  6. marianna

    marianna Гуру

    Підкажіть де можна купити текстиль для готелю?
     
  7. veroni4ka

    veroni4ka Гуру

    Привіт! Подивися асортимент текстилю у Хотел Солюшин https://hotel-solution.com.ua/ Це найкращий виробник професійного готельного текстилю на ринку Україні. В онлайн каталозі представлен великий асортимент подушок, ковдр, постільної білизни, халатів та інших товарів. В нас також свій невеличкий готельний бізнес, так от текстиль ми замовляли в них і жодного разу не пошкодували про це.
     
  8. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Де гуртом можна замовляти текстиль?
     
  9. Mekino

    Mekino Гуру

    Якщо потрібно знайти постачальника текстилю з великим вибором і хорошими цінами, спробуйте Текстиль Контакт https://tk-company.com.ua/uk/tk-market-vokzalna/ Вони мають відмінну репутацію на ринку та пропонують власну продукцію, як для приватних клієнтів, так і для бізнесу. Можна замовити пробну партію, щоб перевірити якість перед гуртовою покупкою.
     

Поделиться этой страницей