Допоможіть обрати хороший бензогенератор!

Тема в разделе "Кустарники", создана пользователем Grigori88, 23 Январь 2024.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Привіт, друзі! Розглядаю варіант придбання бензогенератора потужністю 5.5 кВт для використання в дачному будинку. Які особливості важливо враховувати при виборі такого генератора? Може, хтось вже користувався бензогенератором цієї потужності?
     
  2. Koilana

    Koilana Гуру

    Перевірте наявність автоматичного вимкнення при низькому рівні оливи. Моя помилка була в тому, що генератор не автоматично вимкнувся, коли оливи майже закінчилися, і це призвело до проблем з двигуном.
     
  3. Massta

    Massta Гуру

    Погляньте на розмір баку для пального. Чим великий, тим довше генератор зможе працювати без підзарядки. Я вибрав генератор із великим баком, і це зручно, особливо на віддалених ділянках.
     
  4. Mekino

    Mekino Гуру

    Вітаю, шановні форумчани! На цьому етапі свого життя вирішив якісно забезпечити електропостачання власного будинку. Обирав генератор з урахуванням потужності та надійності роботи.
    Магазин мотоблок вразив широким асортиментом бензогенераторів 5.5 квт https://www.motoblok.biz/ua/catalog/198/benzynovi-generatory/f/moshchnost-vt__5500-vt.html та професійним підходом фахівців. Завдяки їх допомозі вибрав оптимальну модель, яка повністю відповідає моїм потребам. Сервіс на високому рівні, і ціни приємно вражають. Тепер маю впевненість в електропостачанні навіть під час відключень. Рекомендую звертатися сюди, для придбання бензогенераторів!

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей