Допоможіть вибрати новобудову з гарною інфраструктурою

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 23 Август 2021.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Мене цікавить переїзд до Києва, хочу замовити собі гарну квартиру в новобудові, поки я буду вчиться останній рік в Університеті, після цього хочу вже переїхати до Києва, та зробити це хочу єкономно.
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Економити теж не кращий варіант, можна потрапити на поганого забудовника, а там вже будівництво може бути перенесено на невизначений термін. Якщо переїжджати до Києва, то краще вже платити повну вартість житла.
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Якщо ви натякаєте на покупку вторинного житла, то могу сказати ні. Я хочу купити тільки нову квартиру, щоб влаштуватися в ній максимально комфортно. З цього, старі будинки мені не підходять.
     
  4. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Не обов'язково вам натякають на покупку вторинного житла, мають на увазі що краще заплатити більше суму на покупку квартири в новобудові.

    Особисто я вибрав гарного забудовника і купив новобудову Києва http://kalina.if.ua/ сам забудовник називається “Ярковиця” як раз він строїть новобудову у гарному районі Києва, там буде дуже багато інфраструктури для життя, обіцяють також що буде багато ТЦ і дитячих садків та різні навчальні заклади.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей