Вже кілька місяців хочемо купити пральну машинку, але то грошей не було, то часу, а коли вирішили купити і забути про це, не знаємо тепер яку пральну машинку взяти. Хто запропонує варіанти?
На сьогоднішній день купити пральну машинку не проблема, головне щоб були гроші на її покупку. Ось наприклад у нас пральна машинка LG, вже більше трьох років працює.
А нам не пощастило з пральною машинкою. Купували в минулому році Індезіт, і за цей період часу, вже 3 рази доводилося здавати її в ремонт. То двері не відкривалися то барабан не крутив, то не включалася.
Привіт думаю зможу вам допомогти у вирішенні цього питання тому що саме довго міркував собі пральна машина. Я тут свою брав https://allo.ua/ua/l-viv/stiralnye-mashiny/ взяв машину Бош, так як давно цій фірмі довіряємо, вже і холодильник їх фірми, і бойлер теж брали цього бренду. Та й за ціною не захмарні там, думав дорожче коштувати будуть. Якщо правильно користуватися технікою, то в такому випадку ще можна досягти хорошого результату по її експлуатації. Думаю вам сподобається види хороший!