Допоможіть вибрати пральну машинку в Львові!

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Grigori88, 15 Август 2022.

1. Grigori88

Grigori88 Гуру

Вже кілька місяців хочемо купити пральну машинку, але то грошей не було, то часу, а коли вирішили купити і забути про це, не знаємо тепер яку пральну машинку взяти. Хто запропонує варіанти?

2. Koilana

Koilana Гуру

На сьогоднішній день купити пральну машинку не проблема, головне щоб були гроші на її покупку. Ось наприклад у нас пральна машинка LG, вже більше трьох років працює.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

А нам не пощастило з пральною машинкою. Купували в минулому році Індезіт, і за цей період часу, вже 3 рази доводилося здавати її в ремонт. То двері не відкривалися то барабан не крутив, то не включалася.

4. Massta

Massta Гуру

Привіт думаю зможу вам допомогти у вирішенні цього питання тому що саме довго міркував собі пральна машина. Я тут свою брав https://allo.ua/ua/l-viv/stiralnye-mashiny/ взяв машину Бош, так як давно цій фірмі довіряємо, вже і холодильник їх фірми, і бойлер теж брали цього бренду.
    Та й за ціною не захмарні там, думав дорожче коштувати будуть. Якщо правильно користуватися технікою, то в такому випадку ще можна досягти хорошого результату по її експлуатації. Думаю вам сподобається види хороший!

Поделиться этой страницей