Електронні сигарети - як вибрати гарну модель?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 19 Ноябрь 2023.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Привіт, друзі! Вирішив кинути палити тютюн і як варіант спробувати електронну сигарету, але аж ніяк не можу зрозуміти, яку саме обрати.
    Що краще: ті, що подібні на звичайні сигарети, чи може щось ще спробувати? Я взагалі не можу розібратися в усіх цих моделях і їх функціях. Може, хтось порадить, з чого почати?
     
  2. Румкина

    Румкина Гуру

    Привіт! Обирання електронної сигарети – це дійсно важливо. Я вам раджу звертати увагу на моделі з регулюванням потужності та температури. Також обирайте виробників з великим досвідом, наприклад, Joyetech або Eleaf. Пам'ятайте, що вибір смаку рідини також важливий! Якщо є питання – питайте!
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Розумію, що нюансів повно. Але я ще досі не розібрався де краще купувати електронну сигарету. Може ви порекомендуєте якийсь магазин чи сайт, де можна отримати якісний товар і можливо навіть зі знижкою?
     
  4. Румкина

    Румкина Гуру

    Вважаю, що таких магазинів зараз багато, алеж люди переходять на такий безпечний від паління як електронні сигарети. Наприклад можна звернутися в інтернет-магазин Алло https://allo.ua/ua/elektronnye-sigarety/ і подивитися в каталозі які електронні сигарети є у продажу. А щодо моделі, то може вам сподобається такий електронний випаровувач IQOS VEEV Графітовий. Він досить популярний і відгуки про нього позитивні.
    І ще можна придбати набір одноразових електронних сигарет. Щоб подивитись будете ви палити такі чи ні.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей