Привіт! Переїхали з сім’єю до Львова, обживаємося потроху і дійшли до питання інтернету. Хочеться щось стабільне, щоб і відео не гальмувало, і зум не зависав. Чула, що є магазини, які займаються підключенням під ключ — типу і техніку дадуть, і провайдера підберуть. Хто стикався? Де у Львові реально нормально все організовують без головняка?
Як людина, що давно працює у сфері ІТ, можу твердо сказати: обирати перевіреного провайдера інтернету дуже важливо, особливо у великому місті як Львів. Коли підключався, багато радили різні компанії, але я звернув увагу на інтернет-провайдера Копійка https://kopiyka.org/ вони пропонують стабільний зв’язок і швидкість, яка відповідає заявленим параметрам. За роки використання жодного разу не було проблем з відсутністю інтернету, а техпідтримка працює швидко та професійно. Якщо потрібен якісний інтернет для роботи і розваг, варто обирати саме тих, хто не підведе у найвідповідальніший момент. Мій досвід доводить, що «Копійка» – це ідеальний вибір для Львова.
Цікавить офісна телефонія у Львові. Які компанії порадите з власного досвіду? Необхідний якісний зв"язок...