Як перенести дані зі старого телефона на «айфон»?

Тема в разделе "Фитодизайн", создана пользователем Massta, 12 Май 2024.

  1. Massta

    Massta Гуру

    Привіт всім! Я нещодавно придбав новий iPhone і хочу перенести всі дані зі свого старого Android-телефону. Чи міг би хтось детально пояснити, як це зробити? Чи існують спеціальні додатки або інструменти, які полегшують цей процес?
     
  2. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Я також недавно стикнувся з цією проблемою при переході з Android на iPhone. Якщо чесно, не знаю про спеціальні додатки, але друзі казали, що можна використати функцію Move to iOS, яка має бути в налаштуваннях нового iPhone. Просто слідуйте інструкціям на екрані, це має допомогти.
     
  3. Koilana

    Koilana Гуру

    Не дуже розбираюсь у цьому, але коли я переходив на новий iPhone, просто використовував свій обліковий запис Google для перенесення контактів і календаря. Мабуть, для фото і відео потрібен якийсь додаток, але не впевнений, який саме.
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Доброго дня. Я довго користувався Android-пристроями і нещодавно вирішив перейти на iPhone.
    Я знайшов на блозі Фокстрот https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna...ogo-telefona-na-ajfon-povne-kerivnycztvo.html докладну інструкцію, яка допомогла мені швидко і безпечно перенести всі свої контакти, фотографії та додатки на новий телефон за допомогою програми Move to iOS. Це дозволило мені з легкістю адаптуватися до нової системи без втрати даних. Раджу і вам прочитати поради в їхньому блозі, та скористатися ними.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей