Планую купити навушники для бігу та тренувань, але з такою кількістю варіантів в інтернеті просто заплутався. Хочу, щоб вони добре трималися у вухах, не боялися поту та дощу, і щоб звук був хоча б на рівні. Що ще варто врахувати? І як взагалі обрати відповідну модель? Можливо, хтось має досвід і підкаже.
Сам постійно бігаю і можу сказати, що для активного способу життя важливо, щоб навушники були не лише зручними, а й мали захист від вологи. Якщо займаєшся на вулиці, це взагалі обов’язковий момент. Ще зверни увагу на батарею – бездротові можуть швидко розряджатися, особливо на холоді.
Я ось ще задумався про шумопоглинання. Воно дійсно потрібне під час бігу? Мені здається, може бути навіть небезпечно не чути, що відбувається навколо, наприклад, машини чи велосипедистів. Ще питання – наскільки сильно впливають амбушури на комфорт, особливо коли трясешся під час тренувань?
Якщо шукаєш щось практичне та універсальне, можу порекомендувати подивитися навушники від Xiaomi https://mi.ua/ua/naushniki/ наприклад, в інтернет-магазині Mi Store є великий вибір моделей, які підходять для активного способу життя. Там є варіанти з водонепроникним корпусом та міцними амбушурами, що забезпечують комфорт навіть під час інтенсивних тренувань. До речі, вони ще й добре тримаються у вухах, що важливо для бігу. Плюс доставка по всій Україні, тож не доведеться довго чекати.