Як вибрати посудомийну машину?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Grigori88, 11 Август 2022.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Друзі, всім привіт – допоможіть купити посудомийну машину класну, хочу дружині зробити сюрприз. Вона зараз із дітьми на дачі, скоро повернеться додому і я дуже хочу порадувати її таким чудовим подарунком.
     
  2. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Посудомийна машина в будинку потрібна, якщо раніше не ставили, то треба купувати і встановлювати. Але вони різні за ціною в магазинах, потрібно вибирати ту, що підійде не тільки за ціною але і за розміром.
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Да я розумію все це, мені головне зручну посудомийну машину купити. Щоб підключити пару кнопок натиснути і вона почала мити посуд.
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Придбати таку побутову техніку не проблема. Я вам раджу магазин Фокстрот ось тут https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/posudomoyiki.html посудомийні машини можна вибрати. Ви не поспішайте, подивіться по каталогу, які є в наявності. Можна відсортувати за ціною, за популярністю – так простіше зробити вибір звичайно.
    А для себе я придбав посудомийну машину WHIRLPOOL WSFO3O23PF вона має такі функції: попереднє ополіскування, повсякденне миття, інтенсивна мийка, експрес, еко, делікатна. Як бачите чудова посудомийка і за ціною цілком доступна.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей