Хочу продовжити автоцивілку, але у мене стареньке авто, і я раза два в місяць на ньому кудись їду, тому треба підібрати і купити саму просту автоцивілку. Скажіть скільки зараз коштує найдешевший поліс?
Я тебе чудово розумію, коли авто використовується нечасто, не хочеться переплачувати за страховку. Насправді вартість поліса залежить від багатьох факторів, а не тільки від того, наскільки часто ти їздиш. Враховується і тип автомобіля, і об'єм двигуна, і твоє місце реєстрації. Тому найдешевший поліс для всіх просто не існує. Але я можу сказати, що зараз можна знайти дуже вигідні пропозиції, особливо якщо порівнювати ціни онлайн. Тобі не потрібно їхати в офіс страхової компанії і витрачати час на консультації. Наприклад, на сайті Hotline.finance у тепер одразу перед очима найнижча ціна автоцивілки і найдорожча від різних страхових компаній, тобі лишається вибрати оптимальний для себе варіант, навіть якщо авто стареньке. Це дуже зручно, і ти можеш оформити все за кілька хвилин. Просто вказуєш дані свого авто, і система одразу показує тобі актуальні ціни.