Які вишиванки зараз у тренді?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Massta, 25 Июль 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Які зараз вишиванки вважаються модними, бо хочу прикупити собі щось нове до свята. Бачив, що останнім часом з'явилося багато сучасних інтерпретацій — з різними фасонами, кольорами, навіть на світлих тканинах з темною вишивкою. Але як зрозуміти, що зараз справді в тренді

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я нещодавно купила собі вишиванку в трохи модернізованому стилі, рукави ліхтарики, вишивка чорно-біла, геометрична, без квітів. Дуже задоволена, бо виглядає і автентично, і сучасно водночас. До того мала тільки класичну червоно-чорну сорочку, яку вдягала на урочистості, а цю нову ношу навіть із джинсами виглядає дуже стильно.

3. Massta

Massta Гуру

Що ви думаєте про вишиванки зі сміливішими сучасними елементами, наприклад, із геометричними візерунками або з додаванням металевих деталей? Я зараз міркую, чи варто брати щось таке для святкового заходу. Деякі говорять, що це виглядає надто авангардно, але особисто мені це здається стильним поєднанням традицій та новаторства.

4. Grigori88

Grigori88 Гуру

Недавно купила вишиванку з сучасними елементами, і це справді один із найкращих варіантів, який я могла б вибрати для святкового заходу. Вишивка дуже делікатна, але водночас має чіткий малюнок, а сам стиль мінімалістичний з лаконічними акцентами.
    Зазвичай я вибирала більш яскраві варіанти, але зрозуміла, що такий нейтральний дизайн додає витонченості. До того ж, крамниця вишитого одягу Крамія https://kram.kr.ua/ пропонує саме такі варіанти, де поєднується сучасність і традиції.

Поделиться этой страницей