Який ліхтар краще купити?

Тема в разделе "Куплю", создана пользователем Lutikov, 6 Январь 2023.

Метки:
  1. Lutikov

Lutikov Гуру

Всім привіт! У зв'язку з тим, що час від часу вимикають електроенергію, я вирішив купити потужний ліхтар, правда поки не визначився який. Порадьте хороший ліхтар, та інтернет-магазин, де його можна купити.

Последнее редактирование: 7 Январь 2023
  2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Привіт! Я вже придбав собі що тільки можна, щоб навіть без електроенергії, не бути в темряві. В тому числі купив собі досить не поганий ліхтар, який дуже яскраво світить, і тримає заряд до 6 годин. Можу порадити магазин, в якому його купував, там великий вибір ліхтарів.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Привіт! Я поки думаю купувати ліхтар, що чіпляється на голову, чи простий. Підкажи, будь ласка, який саме ліхтар ти собі купував, та в якому інтернет-магазині ? Завчасно вдячний!

Последнее редактирование: 7 Январь 2023
  4. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я обирав ліхтар, який буде добре освічувати кімнату. Придбав я собі ліхтар кемпінговий акумуляторний WN39 Solight LED camping flash light WN39, в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/fonari/ оскільки саме тут великий вибір якісної техніки, по хорошим цінам.

Практичний прилад можна взяти в руку або повісити на стіну, за допомогою підвісних металевих елементів. У ньому є 4 режими освітлення на вибір. Альтернативою зарядки, є батарейки АА. Зараз до речі на нього, діє не погана знижка.

Поделиться этой страницей