Шукаю гарний крем для зволоження шкіри навколо очей, бо від вітру та холоду вона стала чутливою. Де ви купуєте таку косметику? Хочу знайти щось ефективне, щоб швидко відновити шкіру.
Краса починається з доглянутої шкіри, а зона навколо очей потребує особливої уваги. Довго шукала ефективний зволожувальний крем, доки не натрапила на сайт із великим вибором засобів список можна тут переглянути. Сподобалося, що є детальні описи та зручний фільтр для пошуку. Обрала крем із каталогу, і результат мене приємно здивував. Шкіра стала м'якою, зникла сухість, а дрібні зморшки трохи розгладилися. Окремий плюс – швидка доставка й оригінальна продукція. Рада, що знайшла цей сайт, тепер купую тут доглядову косметику.
Дівчата, порадьте хороший тонік для сухої шкіри! Не хочу, щоб був спиртовий і пересушував, а навпаки – зволожував і заспокоював. Шкіра чутлива, після вмивання часто буває відчуття стягнутості. Хто вже пробував щось натуральне та ефективне?
Зараз популярний бренд косметики в Україні - це Богіка.У них є чудовий тонік для сухої шкіри обличчя із екстрактами трав і гіалуроновою кислотою, який не тільки зволожує, а й допомагає заспокоїти шкіру. Жодного спирту, лише корисні компоненти. Користуюсь уже місяць – жодної стягнутості, а шкіра після нього ніжна і доглянута!
У мене була така ж проблема взимку – шкіра навколо очей стала сухою і чутливою. Найкраще допомогли креми з керамідами, гіалуроновою кислотою та пантенолом, вони добре відновлюють і захищають. Замовляю всю корейську косметику на https://www.chics-cosmetics.com.ua там багато гарних засобів для зволоження. Ще раджу звернути увагу на гідрогелеві патчі – вони швидко прибирають сухість і роблять шкіру більш свіжою.