Хочу купить себе телефон от производителя Apple, может посоветуете хорошую модель на ваше мнение. Смартфон должен иметь металлический корпус в красном цвете, большой дисплей и хорошую камеру.
Айфоны стоят очень дорого, я не понимаю как можно такие деньги отдавать за телефон. Вы за десять тысяч гривен сможете приобрести крутой гаджет на операционной системе андроид, который по характеристикам будет ничем не хуже.
Если вы решили покупать телефон от производителя из США, тогда советую обратить внимание на Айфон 13 https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-13/ , это самый лучший гаджет современности. Есть модели в красном цвете, дисплей не маленький 6,1 дюймов, камера имеет 12+12Мп, но снимает лучше чем китайские телефоны с камерой на 100 Мп. Еще в далеком 2015 году я купил себе Айфон 6, вот решил что пора приобрести новый гаджет, я уже сделал предварительный заказ интернет магазине Комфи, у них работают хорошие продавцы консультанты, в случае чего они окажут вам профессиональную помощь.
Я шукаю місце, де ціна буде не завищена, а якість на рівні. Щоб не переплачувати, а отримати справжній продукт, без різних підробок і неадекватних цін. Бачив багато магазинів, де обіцяють гарні знижки, але не завжди можна бути впевненим, що товар оригінальний, і навіть ті самі гарантії можуть бути сумнівними. Інколи з’являються цікаві пропозиції на різних сайтах, але хочеться бути впевненим, що не потрапиш на шахраїв.
Можу ще порадити завітати в інтернет-магазин ZHUK Тут великий вибір смартфонів, айфонів та бюджетних телефонів. Для різних потреб і на різний бюджет тут можна обрати гарну та функціональну модель. Всі товари у магазині мають детальний опис, тож ви зможете легко порівняти декілька варіантів, що обрати для себе найкращий.
Бачив багато магазинів, де обіцяють гарні знижки, але не завжди можна бути впевненим, що товар оригінальний...