Купити іригатор в Харкові

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 6 Февраль 2023.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Всім привіт. Хочу купити собі іригатор, щоб можна було в дорозі без проблем доглядати за порожниною рота. Які зараз іригатори взагалі нормальні? І де можна подивитися варіанти в Харкові?
     
  2. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Мені якось він взагалі не сподобався і не прижився в нашому будинку, потрібно спочатку дітей привчати користуватися різноманітними засобами гігієни порожнини рота, тоді не буде складності.
     
  3. Massta

    Massta Гуру

    Лідером з продажу 2022 року серед портативних іригаторів стала модель Waterpik WP-450 E2 Cordless Plus, начебто і за ціною норм та відгуки хвалебні, але мені звичніше "набрати в рот води".
     
  4. курлык

    курлык Гуру

    Привіт, багато людей я впевнений що не знають, що таке іригатор, і це даремно. За допомогою іригатора можна доглядати за порожниною свого рота, і звичайна зубна щітка не вирішить подібного роду завдання.
    Я собі купував іригатор в Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/irrigatory/ ось в цьому інтернет магазині. У них зараз є в наявності різні моделі і за різною ціною. Я думаю буде краще, якщо ти сам зайдеш, і вибереш собі той іригатор, який підходить під твій бюджет.
    [​IMG]
     
  5. Vikusia

    Vikusia Гуру

    Також потрібно купити, такий девайс.
     

Поделиться этой страницей