Привіт всім! Хочу собі у квартиру купити новий холодильник, але ніяк не можу визначитись який краще брати. Порадьте мені хороший холодильник, та інтернет-магазин у Вінниці, в якому його можна купити.
Привіт друг! Я собі не так давно купував холодильник, і хоч живу сам, продуктів купую багато, на тиждень вперед. Обирати було не просто, але добре, що в наш час є з чого обирати, були б тільки гроші.
Привіт! Я живу з батьками, тому холодильник потрібний місткий та якісний. Підкажи, який саме холодильник ти собі купив, та в якому інтернет-магазині у Вінниці? Можливо і я там оберу собі щось.
Звичайно підбереш собі там холодильник, оскільки вибір в магазині великий. Я купив собі Холодильник Liebherr CU 3331 білого кольору, в надійному інтернет-магазині https://allo.ua/ua/vinnicja/holodilniki/ де великий вибір побутової техніки та не тільки, по хорошим цінам. Холодильник Liebherr CU 3331 підтримує температуру трохи вище 0°С та ідеальну рівномірну вологість при якій фрукти та овочі, м'ясо, риба та молочні продукти зберігають свої корисні вітаміни та смакові якості до трьох разів довше, ніж при звичайному охолодженні їжі.