Кухонний комбайн для дому

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 16 Октябрь 2023.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Друзі, мені потрібна порада! Я шукаю кухонний комбайн або машину для кухні. Що мені варто взяти, щоб зручно було готовити їжу? Чим вони різняться? Буду вдячний за поради!
     
  2. Румкина

    Румкина Гуру

    Кухонні комбайни та машини - це чудова річ на кухні. Перше, що варто розглянути, це їх функціональність. Деякі моделі можуть нарізати, виконувати функції м'ясорубки, блендера, миксера. Вибір залежить від вашого бажання та бюджету.
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Дякую за відповідь! Але я все ще не знаю як вибрати потрібну модель - вибір по нім просто величезний. Чи можете порадити конкретну модель, яка б підійшла як оптимальний варіант? Можливо, ви знаєте якийсь відомий бренд?
     
  4. Румкина

    Румкина Гуру

    Можу порадити то, що купила я для себе. Це зручний та сучасний кухонний комбайн Philips Series 7000 HR7778/00. Він має широкий функціонал та з його допомогою можна багато що робити, насадок там купа. Ця модель надійна та досить популярна серед користувачів. Ті і бренд, як бачити, відомий.
    Рекомендую купити такий кухонний комбайн в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/products/kombajny/ , оскільки там часто є хороші пропозиції та акції. Якщо ця модель не сподобається, в магазині чудовий вибір у каталозі. Точно можна підібрати щось за ціною та характеристиками.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей