Добрий день. Хочу купити кухонний комбайн для матері та подарувати їй до ювілею. Потрібно купити з доставкою в Одесі. В даному напрямку я особисто не дуже компетентний. Якщо хто може дати слушні поради, буду вдячний.
Привіт. На яку суму розраховуєте? Запитаю в дружини, вона можливо щось порадить вам. Ми таку техніку придбали в минулому році. Дружина вибирала. Навіть назву бренду не згадаю зараз. Напишу, коли буду мати інфу.
Буду вдячний за допомогу. Мені треба вкластись у суму біля 7000-8000 гривень. Сподіваюсь, можна купити за ці гроші щось якісне та хороше. Яких торгових марок ось таку кухонну техніку могли б порадити розглядати?
Вітаю! Я декілька місяців тому вибирала для себе такого кухонного помічника ) Купила за 10 500 гривень і дуже задоволена ним. Дуже люблю фірми Бош та Філіпс. Вибрала Бош. В Одесі можна також придбати з доставкою кухонний комбайн https://allo.ua/ua/odesa/products/kombajny/ в магазині Алло. Я у них замовляла, з доставкою в Житомир. Там є пропозиції по акції навіть. Сервіс магазину дуже хороший. Дуже крута штука цей кухонний комбайн. Збивання, заміс тіста, обробка м'яса, обробка овочів, приготування соків та смузі. Бажаю вдалого вибору вам!