Якщо хочеш пальто в лакшері-стилі, то Jil Sander — безумовний лідер. У них крій настільки чистий, що пальто виглядає дорогим без жодних логотипів. Maison Margiela й Lemaire — ще два бренди, які пропонують преміальні тканини та вічні силуети. Якщо хочеться чогось більш концептуального — Ann Demeulemeester або Sacai дадуть унікальність. Я оцінювала пальта в магазині INVOGA, бо там можна побачити всі ці бренди поруч і зрозуміти різницю в посадці та стилі. Якщо хочеш побачити найсильніші моделі, глянь їхній розділ брендовий верхній одяг для жінок — там реально зібрані найкращі пальта сезону.
Але я знаю декількох людей які майже принципово не купують речі онлайн.. от подобається їм ходити по магазинах, приміряти, провіряти якість тканини. Як ви думаєте це нормально?
Щоб офлайн-магазини не програвали онлайн, треба робити ставку на те, що інтернет не дає: відчуття товару, можливість приміряти, отримати миттєву консультацію. Людям важливо бачити, торкатися, отримувати «живий» сервіс. Плюс можна організовувати невеликі події в магазині — презентації новинок, тематичні дні або майстер-класи, щоб привернути увагу і створити емоційний зв’язок із клієнтом. Ще один канал, який реально працює для підвищення впізнаваності, — це зовнішня реклама. Бігборди або сітілайти у місцях із великою прохідністю привертають тих, хто ходить містом і ще не знає ваш магазин. Баїнгове агентство АІМ ГРУП допомагає підібрати правильні локації й формати, щоб реклама була ефективною. Подивитися їхні пропозиції по бігбордах у Харкові можна https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/harkovskaya-oblasti/harkov тут. І важливо: не намагайтеся конкурувати з онлайн по швидкості чи асортименту. Ваш козир — досвід і сервіс, а реклама має донести людям, що тут вони отримають щось, чого не знайдуть в інтернет-магазині.