Лакшері пальто

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Mekino, 23 Ноябрь 2025.

1. Mekino

Mekino Гуру

Якщо хочеш пальто в лакшері-стилі, то Jil Sander — безумовний лідер. У них крій настільки чистий, що пальто виглядає дорогим без жодних логотипів. Maison Margiela й Lemaire — ще два бренди, які пропонують преміальні тканини та вічні силуети. Якщо хочеться чогось більш концептуального — Ann Demeulemeester або Sacai дадуть унікальність. Я оцінювала пальта в магазині INVOGA, бо там можна побачити всі ці бренди поруч і зрозуміти різницю в посадці та стилі. Якщо хочеш побачити найсильніші моделі, глянь їхній розділ брендовий верхній одяг для жінок — там реально зібрані найкращі пальта сезону.

2. Massta

Massta Гуру

Непоганий варіант.. особливо хто знає цей бренд

3. Massta

Massta Гуру

Але я знаю декількох людей які майже принципово не купують речі онлайн.. от подобається їм ходити по магазинах, приміряти, провіряти якість тканини. Як ви думаєте це нормально?

4. Massta

Massta Гуру

Таке питання, як офлайн магазинам конкурувати з онлайн магазинами?

5. KisKis

KisKis Гуру

Щоб офлайн-магазини не програвали онлайн, треба робити ставку на те, що інтернет не дає: відчуття товару, можливість приміряти, отримати миттєву консультацію. Людям важливо бачити, торкатися, отримувати «живий» сервіс. Плюс можна організовувати невеликі події в магазині — презентації новинок, тематичні дні або майстер-класи, щоб привернути увагу і створити емоційний зв’язок із клієнтом.

Ще один канал, який реально працює для підвищення впізнаваності, — це зовнішня реклама. Бігборди або сітілайти у місцях із великою прохідністю привертають тих, хто ходить містом і ще не знає ваш магазин. Баїнгове агентство АІМ ГРУП допомагає підібрати правильні локації й формати, щоб реклама була ефективною. Подивитися їхні пропозиції по бігбордах у Харкові можна https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/harkovskaya-oblasti/harkov тут.

І важливо: не намагайтеся конкурувати з онлайн по швидкості чи асортименту. Ваш козир — досвід і сервіс, а реклама має донести людям, що тут вони отримають щось, чого не знайдуть в інтернет-магазині.

Поделиться этой страницей