Машинка для стрижки - яку вибрати?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 17 Декабрь 2023.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Привіт всім на форумі!Як вибрати машинку для стрижки волосся? Чесно кажучи, я взагалі не розумію, на що треба звертати увагу при покупці. Може, є якісь важливі функції на які варто звернути увагу? Ще питання по брендах - треба брати щось простіше, або дивитись на круті марки? Буду вдячний за ваші поради!
     
  2. Румкина

    Румкина Гуру

    Привіт! Я раджу спочатку визначитися з брендами, такими як Wahl, Philips чи Panasonic – це вже перший крок до вдалого вибору. Потім обери машинку з потрібною тобі довжиною різання, а також з урахуванням можливостей регулювання висоти. Пам’ятай, що якість лез стоїть не на останнім місце!
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Скажіть, будь ласка, ще є щось, чого я повинен знати при виборі такої машинки, або на що звертати особливу увагу? Можливо, якісь характеристики, які слід враховувати при покупці?
     
  4. Румкина

    Румкина Гуру

    Мої поради таки: спочатку подивись на моделі Philips HC3505/15 серії 3000 або Xiaomi Hair Clipper EU. Вони мають потужні мотори, гострі леза і за ціною досить доступні. Для початківця у стрижках в самий раз.
    Але це досить якісні прилади які рекомендую замовити в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/mashinki-strizhki/ – там часто акції та швидка доставка. Але ви можете подивитись в каталозі цього магазину і інші моделі машинок для стрижки волосся, почитати опис і вибрати те, що подобається вам.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей