Може хтось порекомендує нормальне СТО в Києві?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Lutikov, 16 Ноябрь 2025.

1. Lutikov

Lutikov Гуру

Куди звернутися в Києві, щоб зробили нормальне ТО без того, щоб після цього ще раз переробляти? Купив вживане авто, хочу перевірити ходову, змінити мастило й подивитися, чи немає прихованих проблем. Район особливо не важливий, але краще правий берег. Боюсь потрапити на таких майстрів, які тільки гроші здеруть, а роботи толково не зроблять. Хотілося б місце, де адекватно пояснять, що роблять, і не почнуть нав’язувати зайве.

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

У мене з київськими сервісами був різний досвід. Одного разу робила повну діагностику, бо машина почала постукувати на маленькій швидкості. Потрапила в місце, де роблять усе, від ходової до електрики. І от саме по таких сервісах можу сказати, головне знайти тих, хто не поспішатиме та нормально огляне авто. У мене раніше були випадки, коли на швидку руку оглядали, казали все ок, а через тиждень знову їхала перевіряти. Тому я зараз більше довіряю тим, хто робить детальний огляд і пояснює, чому та що саме треба міняти, а що може ще ходити. Це дуже впливає на враження.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Мені якраз важливо знайти місце, де не ставляться до машини поверхнево. Я не хочу економити копійку, якщо потім доведеться виправляти помилки. Особливо хвилює, щоб нормально подивилися підвіску, бо на наших дорогах вона живе недовго. І ще я стикався з ситуаціями, коли розповідають про критичні проблеми, а потім інший майстер каже, що там усе в нормі. Тому хотів би сервіс, де чесно скажуть, які деталі справді потребують заміни, а які можна спокійно докатати. Чи можете підказати, до кого краще їхати, якщо потрібен саме якісний огляд і адекватне ставлення?

4. Grigori88

Grigori88 Гуру

У мене була подібна ситуація, довго шукала місце, де можуть нормально подивитися й не просто взяти гроші за візит. Після кількох невдалих візитів також звертала увагу на те, щоб майстри працювали уважно й без поспіху. Я робила повний огляд, міняла гальмівну рідину, підвіску та перевіряла електрику, тому досвіду вистачає. Врешті зупинилась на сервісі, де змогли показати всі проблемні моменти прямо на підйомнику й пояснити, що з цим робити.
    Я знайшла інфу про сто https://oiler.pro/ua-ua/sto/ і після цього вже декілька разів зверталася до них. Мені сподобалось, що вони не тиснуть і не нав’язують зайвого, а огляд роблять максимально детально. Плюс там можна вирішити як прості питання на кшталт заміни масла, так і більш серйозні по ходовій, і все без сюрпризів.

Поделиться этой страницей