Мультипечь в Одесі

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Grigori88, 25 Апрель 2023.

1. Grigori88

Grigori88 Гуру

Мені потрібно купити в Одесі таку побутову техніку як мультипіч, щоб обсмажувати на грилі, обсмажувати і запікати. Які популярні моделі та магазини ви можете мені порадити?

Последнее редактирование: 26 Апрель 2023
  2. Massta

Massta Гуру

Коли я шукала собі мультипіч, звернула увагу на кілька факторів. По-перше, розмір - потрібно вибрати підходящий для своєї кухні. По-друге, функціональність – хочеться, щоб піч могла готувати різноманітні страви. Ну і, звичайно ж, ціна – не хотілося переплачувати за зайві функції.

3. Grigori88

Grigori88 Гуру

То ви вибрали собі певну модель, можете мені її порадити? Я за останні два дні переглянув кілька варіантів, все ніяк не можу визначитися, сподіваюся мені допоможуть зробити правильний вибір.

4. Lutikov

Lutikov Гуру

Якщо ви шукаєте хорошу мультипіч, то я раджу купити її на сайті Алло, тут ви знайдете широкий вибір мультипечей в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/mul-tipechi/ різних марок та моделей, а також можете почитати відгуки інших покупців. Я сам придбав тут свою мультипіч і дуже задоволений її якістю та функціональністю. Так що сміливо вибирайте та готуйте смачну їжу на своїй новій мультипечі!
    Якщо вам так цікаво, то у мене мультипіч Philips HD9270/90, вона коштує 8000 тис. гривень. Найчастіше я готую рибу, курячі крила та овочі на грилі, раджу спробувати.

Поделиться этой страницей