Накрутка збережень в Тік Ток

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем IrinaErmakova, 14 Февраль 2025.

1. IrinaErmakova

IrinaErmakova Гуру

Вітання! Мене цікавить питання накрутки збережень на Тік Ток. Чи справді це працює? Може хтось поділитися досвідом використання таких послуг і розповісти про результати? Мені важливо зрозуміти, чи є сенс у такій практиці для росту акаунту, чи це тільки тимчасовий ефект, і чи є ризик потрапити під санкції від Тік Ток за використання подібних сервісів?

2. viviena

viviena Гуру

Привіт! Я використовував послуги накрутки збережень на Тік Ток, і хочу поділитися своїм досвідом. Спочатку я був скептично налаштований, але після кількох спроб став помічати значні зміни. Використовував сервіс LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-zberezhen-tiktok/ і результати мене вразили — кількість збережень моїх відео зросла, що допомогло їм потрапити до рекомендацій, а це значно збільшило кількість переглядів і лайків. Важливо зазначити, що сервіс використовує реальних користувачів для накрутки, тому ризик бути заблокованим мінімальний. Звісно, це не замінює якісного контенту, але як допоміжний інструмент для швидкого росту акаунту — це справді ефективно!

Поделиться этой страницей