Вітання! Мене цікавить питання накрутки збережень на Тік Ток. Чи справді це працює? Може хтось поділитися досвідом використання таких послуг і розповісти про результати? Мені важливо зрозуміти, чи є сенс у такій практиці для росту акаунту, чи це тільки тимчасовий ефект, і чи є ризик потрапити під санкції від Тік Ток за використання подібних сервісів?
Привіт! Я використовував послуги накрутки збережень на Тік Ток, і хочу поділитися своїм досвідом. Спочатку я був скептично налаштований, але після кількох спроб став помічати значні зміни. Використовував сервіс LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-zberezhen-tiktok/ і результати мене вразили — кількість збережень моїх відео зросла, що допомогло їм потрапити до рекомендацій, а це значно збільшило кількість переглядів і лайків. Важливо зазначити, що сервіс використовує реальних користувачів для накрутки, тому ризик бути заблокованим мінімальний. Звісно, це не замінює якісного контенту, але як допоміжний інструмент для швидкого росту акаунту — це справді ефективно!