Насіння та саджанці

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 28 Июль 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Коли бачиш, як у когось біля будинку квітнуть розкішні лілії — відразу хочеться так само. У мене є сонячна клумба, і я вже подумки уявляю ці величні квіти. Але ніколи раніше не саджала їх сама. Продавці так гарно описують усе, що важко зорієнтуватись. Як правильно обрати цибулини лілій, щоб не помилитися?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я теж колись вагалася, перш ніж посадити свої перші лілії. Головне — обирати цибулини з твердою, пружною структурою без цвілі та гнилі. Найкраще купувати їх весною або восени в перевірених магазинах чи розплідниках. Зверни увагу на сорт — одні більш стійкі до хвороб, інші вимагають укриття на зиму. Добре приживаються азіатські та трубчасті гібриди. І ще одне: не бери ті, що вже проросли — це ризиковано. Якщо зробиш ставку на якість, а не тільки на зовнішній вигляд, то клумба точно порадує!

3. Mekino

Mekino Гуру

Після того, як ми з дружиною завершили ремонт на дачі, вирішили зайнятись озелененням. Хотілося чогось особливого, вишуканого, що тішило б око з весни до осені. Вибір упав на лілії — ці квіти завжди здавались мені символом витонченості й сили водночас. Мені порадили купити ліліі https://agro-market.net/ua/catalog/cat/331/ тут. Замовив кілька упаковок — доставка була швидкою, все ретельно запаковано. Цибулини якісні, тверді, без слідів гнилі. Цієї весни вони розквітли, і тепер кожен, хто приходить у гості, захоплюється нашою клумбою. Не думав, що квіти можуть приносити стільки задоволення — тепер планую розширити колекцію ще більше.

Поделиться этой страницей