Вчора остаточно накрилася пралка — потекла, дим пішов, дитина злякалася, я сама ледь не заплакала. А вдома троє дітей, прання — кожен день по кілька партій. Я вже руками тиждень перу, але це катастрофа якась, реально руки не відчуваю. Дивилася бюджетні моделі — є непогані за 7500 грн, але в мене зараз усього 5 тисяч. І оце думаю: що робити? Кредит у банку довго та морока, родичі самі ледве виживають. Може, хтось підкаже, де можна швидко позичити трохи грошей, але без дурних відсотків і кілометрів паперів?
Тримаю за тебе кулачки, бо я сам через таке проходив. У мене два хлопці-бешкетники, то пралка — це святе. Коли наша зламалась, я спершу сам поліз ремонтувати, а потім зрозумів, що то без шансів. А нову купити? Ціни — космос, а зарплата ще й затримується. Я тоді теж метушився, як заведений. Друзі радили по знайомих просити, але я вже дорослий мужик, якось соромно. Банки — не варіант, бо довго. А речі зростають в кошику щодня. Єдина надія — знайти щось швидке і без підводних каменів. Але я таки знайшов.
Спасибі, що відгукнувся! Бо чесно — морально вже здаюсь. Мені іноді здається, що оце побут зжирає тебе живцем. Всі думають: пралка — дрібниця, а коли її немає — життя зупиняється! І так неприємно просити в когось гроші, я теж не з таких, хто любить жалітися. Але тут реально крик душі. Якщо ти щось знаєш — поділись, будь ласка! Бо я вже відчайдушно хочу вирішити це питання. Не хочеться ще тиждень прати вручну й сваритись з чоловіком через дурну техніку.
Я тебе прекрасно розумію. В нас була майже така сама ситуація, і тоді я натрапив на нову мікрофінансову компанію — Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/how-to-apply/ Спершу поставився обережно, бо маю досвід з деякими “фінансовими хижаками”, але вирішив глянути — і не пожалкував. Вони працюють швидко, заявку оформив прямо з телефону за 5 хвилин. Дуже чітко й прозоро: вказуєш суму, обираєш строк (я брав на 14 днів), і все видно одразу — без прихованих платежів і додаткових комісій. І що головне — це новий сервіс, який зараз активно запускається, тому для нових клієнтів діють приємні умови. Гроші прийшли на картку менш ніж за 10 хвилин! Я купив пралку, навіть ще на доставку залишилось. Повернув вчасно, зайвого не переплатив. Тож якщо тобі треба швидко вирішити проблему, “Лимон” — це справжній вихід.
Можно оформить онлайн кредит 30000 грн хватит не только на стиралку, но и на холодильник с микроволновкой. Достаточно зайти на портал money-bank посмотреть список МФО и банков, выбрать куда обратиться и подать заявку. Я таким образом без проблем взяла в кредит нужную мне сумму денег.
Я думаю, якщо подивитися пральні машинки з суттєвими знижками https://bt.rozetka.com.ua/ua/washing_machines/c80124/ , то ви зможете собі обрати щось недороге. І прикол в тому, що воно ще і буде якісним. Моя кума нещодавно купила собі пральну машину, якою вже користувалися якісь її знайомі багато років, по ітогу вона зламалася через тиждень і вже була не придатна до ремонту. З тими знайомими вона більше не спілкується, ми всі розуміємо чому. Так що я за нові речі, просто що треба знати де їх шукати, так щоб недорого було.