Недвижимость

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Ruslana7310, 28 Октябрь 2021.

  1. Ruslana7310

    Ruslana7310 Гуру

    Кто сдает квартиры, скажите, примерно за какое время она себя окупает? Хочу взять ипотеку, не новостройку, вторичку в нормальном районе, чтобы сдавать за нормальные деньги. Половина суммы есть, на остальное ипотека. Окупится? Когда?
     
  2. Alexa1

    Alexa1 Гуру

    Чем меньше тут у вас будет процентная ставка, тем быстрее. В среднем, если верить местным гуру, лет за десять себя квартира окупает, это если ремонтов в ней не делать. При вашем подходе быстрее, проценты то только на половину суммы платить будете. Я тут прикидывала, пыталась произвести расчеты, так и не смогла. Что-то отвлекло, поэтому буду брать данные с форума, про десять лет.
     
  3. морик

    морик Гуру

    Як можемо, так і допомагаємо. Спочатку я повинен був сам піднятись на ноги та навчитись нормально заробляти гроші, щоб потім мати можливість допомогти своїм близьким. Зараз нарешті, коли в мене є власна квартира, три машини, собака, дружина та таке інше, я можу подумати над тим, щоб купити будинок своїм батькам. Дивився деякі варіанти на кантрі юа , але поки що не сильно сподобалось щось. Періодично передивляюсь, чекаю на щось новеньке. Хочеться, щоб їм було затишно та зручно жити у новому житлі.
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Дивлячись не те де ви плануєте здавати, думаю, що купувати краще всього на заході
     
  5. Massta

    Massta Гуру

    Вигідно буде якщо в безпечному місті
     
  6. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Реально дуже добре, коли э можливість переїхати в міста, де спокійно та тихо. Ми вирішили, що будемо шукати варіанти в Івано-Франківську. Поки найбільше подобається забудовник blago developer https://blagodeveloper.com/ В них багато пропозицій по вже готовим квартирам, ну які по вартості вище чим ті, які будуються, ну що логічно звичайно. Варіанти є, мусимо тепер обирати.
     
  7. Koilana

    Koilana Гуру

    Для меня принципиально важно было переезжать в новострой, поэтому вторичный рынок даже не рассматривали. По застройщикам один из самых надежных сейчас это застройщик Софий, поэтому выбрали несколько квартир на софия сити https://www.sofiya.ua/ и поехали смотреть. Двушки вообще шикарные, планировки просторные и распашонку всегда хотелось иметь.
     
  8. Vikusia

    Vikusia Гуру

    Нерухо́мість, нерухоме майно (англ. Real Property, Real Estate) — земельні ділянки, а також будівлі, споруди чи інше майно, безпосередньо пов'язане землею, тобто об'єкти, переміщення яких неможливе без нанесення значної шкоди його вартості і призначенню.
     
  9. Nataxa

    Nataxa Гуру

    Снять коттедж в Одессе на сутки, смогли с помощью https://doba.ua/odessa/dom
    Doba.ua – самый посещаемый ресурс в Украине, посуточной аренды жилья от владельцев.
    На рынке более 9 лет, поэтому у меня к ним доверие...
     

Поделиться этой страницей