Шановні учасники форуму, звертаюся до тих, хто вже мав справу з отриманням довідки про відсутність судимості. Підкажіть, будь ласка, перевірений спосіб замовити її онлайн з доставкою, бажано без зайвих витрат і з дотриманням усіх вимог. Дуже важливо отримати документ у найкоротші терміни. Буду щиро вдячна за поради та особистий досвід.
Я - приватний підприємець і часто стикаюсь з необхідністю подавати різні довідки, тому з питанням отримання довідки про відсутність судимості знайомий добре. Мене дуже виручили спеціалісти Юридичної компанії «ЮКФ», бо сам я б витратив купу часу на черги, уточнення і помилки в оформленні. Перевага цієї довідки про відсутність судимості https://ukf.com.ua/uk/tenderi/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/ в тому, що вона потрібна в багатьох сферах, не лише для виїзду за кордон, а й при оформленні опікунства, відкритті бізнесу чи участі в тендерах. Добре, що вона видається незалежно від місця проживання або громадянства, це дуже зручно. У ЮКФ все організовано: я просто передав документи і через короткий час мав усе готове. Це був мій перший позитивний досвід з бюрократією, і тепер я впевнений, що варто звертатись до фахівців. Вони знають, як діяти правильно, не витрачаючи даремно ні ваш, ні свій час.