Чи є якісь особливі фішки або тренди в ремонті ванної кімнати, про які варто знати? Планую оновити свій простір, але хочу зробити це з урахуванням сучасних рішень, які не тільки стильно виглядають, а й практичні. Які матеріали ідеально підходять для вологих приміщень?
Коли ми з чоловіком нарешті вирішили зробити ремонт у ванній кімнаті, то навіть не уявляли, скільки всього треба врахувати, щоб отримати не просто чисте приміщення, а справжній оазис для тіла і душі. Почали, як годиться, з плану: виміряли простір, обрали стиль, підібрали плитку та сантехніку. Важливо одразу визначити, чи будете робити перепланування — у нашому випадку ми об'єднали ванну і туалет, що дало більше простору, але довелось попітніти з документами. З практичного боку це було правильно, але слід бути готовим до тимчасових незручностей. Ремонт у ванній кімнаті https://journal.vencon.ua/ua/remont-v-vannoj-komnate-osobennosti-i-fishki особливості та фішки полягають у дрібницях — наприклад, я не пошкодувала, що обрала вбудовану нішу для шампунів і підсвічування над дзеркалом із сенсорним вимикачем. Ще одна порада — не економте на вентиляції, бо волога середа швидко може зіпсувати навіть найкращу обробку. Створити комфортну атмосферу для людей і техніки можна завдяки ергономічному розташуванню всіх елементів: щоб пральна машинка не заважала, а всі розетки були захищені. На сайті Венкон JOURNAL я знайшла багато слушних ідей — наприклад, про водонепроникні шафки або змішувачі з економією води. Зараз я заходжу у свою ванну з задоволенням і розумію, що всі старання були недаремні.