отдых

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Mekino, 30 Январь 2020.

1. Mekino

Mekino Гуру

Хочу поехать отдохнуть в горы, что порекомендуете?

2. лазурь

лазурь Гуру

Я тоже люблю горы и все что с ними связано. Там можно отдохнуть и душой и телом. Несколько раз в год мы с друзьями выбираемся в походы по горам. Для такого отдыха важно иметь надежную экипировку. Купить все товары для туризма можно на сайте магазина terraincognita.com.ua , здесь отличный выбор качественных товаров по разумным ценам.

3. Massta

Massta Гуру

Я в Карпати хочу поїхати на тому тижні - шукаю готель нормальний. Ніхто не підкаже?

4. wari2011

wari2011 Гуру

Что вам сказать, езжайте)

5. Румкина

Румкина Гуру

А в чому проблема - не знаєте куди їхати, чи немає грошів?
    Я тут натрапила на один блог про Карпати https://vershina.com.ua/ua/vodospad-trufanec-ua/ і теперь теж дуже хочу туди поїхати. Це до речі, сайт готелю Вершина, якщо треба - туди можна оселитися.
    Я обожнюю природу, особливо гори, водоспади. А у Карпатах цього вдосталь. Я планую чисто з екскурсіями поїхати у гори та обійти всі водоспади))
    Здійсниться моя мрія! Бо я ніколи не бачила вживу жоден водоспад.

6. Koilana

Koilana Гуру

Які є гарні готелі у Львові? Хочемо зупинитися з сім'єю

7. Grigori88

Grigori88 Гуру

Привіт, всім! Сьогодні я хочу поділитися своїм незабутнім досвідом під час подорожі до Львова. Ми зупинилися в готелі Best Western Plus Market Square Lviv https://marketsquarelviv.com/ і я не можу виставити йому високі оцінки вистачає слів! Перше, що вразило, - це зручне розташування. Готель розташований в самому центрі міста, поруч з головними визначними місцями, що дозволило нам економити час на переміщення. Крім того, обслуговування в готелі на вищому рівні: привітний персонал завжди готовий допомогти з будь-якими питаннями. Номери чисті та комфортні, а ресторан пропонує смачні страви на будь-який смак. Зупинка у Best Western Plus Market Square Lviv - це був дійсно позитивний досвід, який я з радістю порекомендую всім своїм друзям!

Поделиться этой страницей