Перевірка контрагента

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 25 Июль 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Коли починаєш працювати з новими партнерами, хочеться бути впевненим у надійності угоди. Бізнес сьогодні потребує чіткої перевірки кожного кроку, особливо якщо йдеться про великі суми чи довготривалі зобов’язання. Ви не підкажете, які існують ефективні способи перевірки контрагента перед підписанням договору?

2. Mekino

Mekino Гуру

Це дійсно важливе питання, яке я собі також ставив, коли вперше укладав великі угоди. Один з найефективніших способів — перевірка контрагента через портал YouControl або Opendatabot. Там можна дізнатися про юридичний статус компанії, фінансові показники, податкову історію, наявність судових справ. Варто також переглянути відгуки в інтернеті та уточнити наявність боргів чи арештів. Якщо є сумніви — краще залучити юриста для додаткового аналізу.

3. Grigori88

Grigori88 Гуру

Працюючи у сфері закупівель у середньому бізнесі, я добре знаю, наскільки важливо перевіряти кожного нового контрагента перед укладанням угоди. Навіть при наявності привабливої пропозиції завжди можуть бути ризики — борги, фіктивна діяльність, юридичні проблеми. Я використовую сайт, де можна перевірити Райффайзен банк код ЄДРПОУ https://edrpou.ubki.ua/ua/14305909 на сторінці вся інформація представлена зрозуміло: структура власності, стан діяльності, податковий статус, навіть судові провадження. Я вже не раз уникала сумнівних партнерів саме завдяки цій перевірці. Це дуже зручно — не потрібно звертатися до кількох джерел. Як результат, бізнес працює стабільно, а угоди стають надійнішими. Такий підхід економить час і знижує ймовірність фінансових втрат.

Поделиться этой страницей