Доброго вечора. Звертаюсь да алергіків. Скажіть, які є таблетки від алергії, щоб від них спати не хотілося? У мене висипка на руках висипала, мабуть алергія на щось солодке. Але не можу я вдень пити ліки, від яких спати буду.
Треба визначити, на що саме алергічна реакція. Та прибрати його. У моєї дружини колись такав страшна алергія була. Ніяк не могли визначити, а що саме. Виявилося, що на пральний порошок. Побутова хімія взагалі річ доволі агрессивна. Майте це на увазі.
Та я взагалі то не алергік. Не знаю, чого воно так. Але я вирішила, що це така реакція на солодке. Тому що колись давним-давно була алергія на щось солодке, навіть не пам'ятаю на що саме.
Я непоганий препарат від алергії, називається Лоратадин. Він й коштує недорого. Але він викликає невеликий седативний афект, тобто ви будете хотіти спати. А є ще препарат від алергії нового покоління. Дезлоратадин. Може він й не так буде називатися. Але головне, щоб діюча речовина там була саме з такою назвою. Так ось ці таблетки не мають седативного ефекту. Тому приймати їх можна й вдень, а не тільки на ніч. Є купляв у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/ таблетки Едем. Це й є дезлоратадин. Можете почитати на сайті анотацію та ціну подивитися.